«Αποστολή ελπίδας από το Βέρμιο στην Τραπεζούντα … Ποδηλατώντας 1890 χλμ.»LIVEMEDIA.GR

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Αποστολή ελπίδας από το Βέρμιο στην Τραπεζούντα … Ποδηλατώντας 1890 χλμ.»

Ακολουθείστε τη ποδηλατική διαδρομή 1.890χλμ. από το Βέρμιο στην
Τραπεζούντα με αποκλειστική, καθημερινή ενημέρωση με φωτογραφίες, βίντεο και πληροφορίες, μόνο μέσα από το διαδικτυακό κανάλι Livemedia.gr, το οποίο στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών να εκπληρώσουν το τάμα τους στην Παναγία. Η χρήση του υλικού είναι ελεύθερη για όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα blogs, με την αναφορά της αρχικής πηγής. Δημοσιεύσεις θα αναρτώνται καθημερινά στο εξής  λινκ  http://www.livemedia.gr/podilatontas14

Για την προσπάθεια και τη διαδρομή οι Παντελής Τζερτζεβέλης, Παναγιώτης Σωτηριάδης,
Βασίλης Γιοσμάς μίλησαν στο livemedia.gr λίγες ώρες πριν την έναρξη του ταξιδιού. Δείτε εδώ http://www.livemedia.gr/album/11511 τις συνεντεύξεις.
 
Οι αθλητές έχουν την αιγίδα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, του Υφυπουργείου Μεταφορών επικοινωνιών και δικτύων κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Προτεινόμενα hashtags: #podilatontas #vermiotrapezounta
Στείλτε τα σχόλια και τα τάματά σας στους αθλητές στο Facebook Comment Section

Η έναρξη του ταξιδιού θα γίνει στις 31 Ιουλίου από την Καστανιά με την ευλογία του ηγούμενου της Παναγίας Σουμελά, ενώ την επομένη, 1η Αυγούστου οι ποδηλάτες θα βρίσκονται το πρωί μπροστά από το Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. 

Το ταξίδι εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 15 μέρες, γι αυτό και οι συμμετέχοντες υπολογίζουν να βρίσκονται στον προορισμό τους τον Δεκαπενταύγουστο ώστε να εκπληρώσουν το τάμα προς την Παναγία.